Het uitgebreide warmte- en isolatiesysteem benadrukt het 'groene' aspect van het complex en is voor de eigenaar een groot voordeel. Het biedt een comfortabel leefklimaat binnen en helpt de energiekosten te minimaliseren.

Gebruik van energiezuinige LED verlichting binnen en buiten draagt bij tot het milieuvriendelijke aspect van het gehele resort.

Warm water voor het complex, zowel in de woningen als in de gemeenschappelijke ruimtes - zoals de spa & hammam & vloerverwarming in de atrium in de winter - wordt voorzien dmv zonnepanelen welke geplaatst worden op de onzichtbare delen van het dak. Dit energie-efficiënte systeem helpt de uitstoot van CO2 van het gebouw te minimaliseren en beperkt daarnaast de elektriciteitsrekeningen van de bewoners.

De landschapsvoorziening loopt vanuit de tuinen naar de voorgevels van de gebouwen door gebruik van tuinterrassen welke rijkelijk beplant zullen worden met rode vuurwerkplanten.

De openingen in de atrium ruimte zorgen voor aangenaam daglicht en bieden natuurlijke ventilatie voor een goede klimaatbeheersing binnen.

SpotSpotMeer informatie over onze gesubsidieerde bezichtigingsreizen