De indeling van het complex bestaat uit 3 gebouwen welke aan elkaar verbonden zijn met een atrium. Deze bijzondere ruimte biedt een receptie met lobby waar men praktische informatie kan krijgen over de omgeving en reserveringen kan maken voor restaurants, autoverhuur enz. Het atrium verbindt de gemeenschappelijke faciliteiten binnen en buiten met elkaar op de begane grond. Tevens is er een panoramische lift aanwezig waarmee de verschillende woonverdiepingen te bereiken zijn.

De atrium ruimte wordt verrijkt met planten die geplaatst worden in speciaal ontworpen ingebouwde aluminium potten die naast elkaar geplaatst worden -'juxtapositionering'- dit op elke verdieping en in verticale richting.

Het atrium is een overdekte verzamelplaats waar bewoners kunnen genieten op regenachtige dagen in de winter dankzij zijn indrukwekkende ruimte en het vele licht door de extra hoge openingen. In de zomermaanden is het atrium een aangenaam alternatief om te ontspannen in de comfortabele lounge stoelen en om even te pauzeren van de zinderende Mediterrane zon!

Geperforeerde metalen frames worden geplaatst aan de buitenzijde van de grote openingen en zorgen voor dosering van de hoeveelheid daglicht in het atrium. Tevens zorgen zij voor een sfeervolle ambiance doordat het licht gefilterd wordt door het patroon van de frames.

SpotSpotMeer informatie over onze gesubsidieerde bezichtigingsreizen