Het interieur van Q Spa Resort geniet kwalitatief hoge specificaties waarbij gebruik gemaakt is van de meest moderne constructietechnieken en bouwmaterialen. Vele verfijnde details worden gebruikt in een combinatie van functionaliteit en esthetische vormgeving. De minimalistische stijl vindt u terug in zowel het binnen- als buiten interieur.

De verlichting is met zorg uitgezocht om extra sfeer tijdens de avonduren te creëren; nl. verlaagde plafonds met verzonken indirecte verlichting en inbouwspots waar van toepassing.

Het gebruik van de witte kleur op plafonds en muren geeft een contrast met het antraciet en een vleugje grijs op prominente muren. Dit concept loopt zowel in de interieurs van de woningen als in alle gemeenschappelijke ruimtes door.

Opbergruimte is voorzien; er is een opslagruimte en garderobe bij de ingang en hoofdslaapkamers beschikken over een grote inbouwkast met melkglas om een ruimtegevoel te creëren.

De badkamers zijn uitgerust met glanzend en gebruiksvriendelijk design met wastafels geplaatst op een lang wastafelblad, hangtoiletten met ingebouwd spoelsysteem en ruime inloopdouches.

SpotSpotMeer informatie over onze gesubsidieerde bezichtigingsreizen