Over Ons

Qualitas Ltd. is op enthousiaste wijze toegewijd aan het ontwikkelen van unieke residentiële en toeristische projecten langs de Middellandse Zeekust van Turkije. Wij streven ernaar innovatieve concepten te bouwen met lonende investeringsmogelijkheden voor een veeleisend Europees cliënteel. Ons hoofddoel is om winnende strategieën te creëren voor zowel particulieren als investeerders zodat zij verzekerd zijn van een veilige en productieve investering in Turkije.

Qualitas (wat kwaliteit in het latijn betekent) is het sleutelwoord van al onze activiteiten. Wij beogen onze cliënten hoge kwaliteit te leveren op het bouwtechnische vlak alsook op het gebied van dienstverlening, omdat wij hen zien als loyale levenslange investeerders en ambassadeurs van Qualitas projecten.

Qualitas heeft een voorsprong omdat zij een zusterbedrijf is van de Botam Constructions Group, een technisch bedrijf dat al diverse bouwprojecten heeft voltooid voor de private en publieke sector. Deze projecten variëren van hotels tot stedenbouwkunde en van infrastructuur tot prachtige wooncomplexen.

www.botam.com.tr

Waarom Qualitas?

Wij zijn een technisch bedrijf dat zijn oorsprong kent in de bouwsector, daarom bieden al onze projecten een niet te vergelijken bouwkwaliteit, ondersteund door uitzonderlijk uitgebreide garanties.

Wij zijn ter plaatse gevestigd waardoor wij over een groot lokaal netwerk beschikken, wat een groot voordeel is bij het verkrijgen van 'A locatie' bouwpercelen.

Wij stellen u met trots een jong, dynamisch en enthousiast team voor van hoog getalenteerde medewerkers die elk hun eigen specialisme hebben.

Kwaliteit is het sleutelwoord voor elk deelaspect van de activiteiten van Qualitas, ongeacht of het gaat om de aangeboden diensten, de architecturale ontwerpen, de gebruikte bouwmaterialen, of het geleverde vakmanschap.

Onze strategische partner, Home Club, staat ter beschikking van BOTAM QUALITAS cliënten en biedt hen een ongeëvenaard pakket aan diensten op het gebied van woningbeheer en diensten voor haar bewoners.

Bekijk ook ons andere project, Q Garden.
q garden logosu

SpotSpotMeer informatie over onze gesubsidieerde bezichtigingsreizen