Omer Willems

Omer & Helena uit Belgie, eigenaar s in Q Garden

- Reden van aankoop: Investeren in een verlofplaats voor langere duur in een mooi land met zuiders weer, mogelijkheden om uitstappen te doen (cultureel, natuur, sport) met vriendelijke en gastvrije mensen .

- Obstakels: geen, wel deed de bank moeilijk om geld over te schrijven naar Turkije. ( we waren wel zeer goed voorbereid via onze Turkse vastgoed immo in België.)

- Ervaring na de aankoop: enkel positief

- Beste aan Q Garden: uniek in zijn soort in Turkije, concept, lay-outs en private tuintjes met zwembad zijn fantastisch.

- Aanbevelen?: zeer zeker, ik heb dit al meerdere malen gedaan.

- Toekomstige kopers?: ga zonder vrees voor Botam, het is "veiliger" dan met Belgen scheep te gaan.

Ann & Bruno uit Belgie, eigenaars in Q Garden

De reden om hier een tweede woning aan te schaffen was omdat Side prachtig is, je hebt zoveel verschillende landschappen, Romeinse overblijfselen zoals Apollo tempel en Amfitheater, de zee, schiereiland, bossen.

Wel moeten we zeggen dat we eerst wel schrik hadden door de vele roddels van mensen en ook hoe het politiek gaat veranderen in Turkije.

Dit was eigenlijk voor ons het grootste obstakel om tot de aankoop over te gaan.

In België zijn vele mensen in het zak gezet die een woning hebben of wilden kopen, maar als je een goeie immo expert lokaal in België hebt, zoals wij hadden, is dat geen probleem.

Het beste van Q Garden voor ons is dat er privacy is en het is heel mooi gelegen, de bouw is strak en modern, SUPERMOOI.

We zijn nog niet zolang eigenaar, maar onze ervaring met Botam Qualitas is goed, Israfil hebben we al ontmoet en was super vriendelijk en heeft ons direct geholpen met tv.

We raden Botam graag aan omdat de bouwmaterialen goed zijn en de architectuur prachtig is en de prijs voor onderhoud gelijk blijft.

De bouwmaterialen zijn goed en de foto’s op internet zelfde zijn als in de werkelijkheid.

SpotSpotMeer informatie over onze gesubsidieerde bezichtigingsreizen